
جلد 31 ـ آغاز جنگ نفتکشها
- تاریخ انتشار
- ۱۸ اردیبهشت ۱۳۶۳
- صاحب اثر
- مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس
برای مشاهده شرح روز بر روی دریافت فایل کلیک کنید
171. اجرای آتش سلاحهای سنگین ارتش عراق بر روی مناطق مسکونی آبادان؛ ادعای ارتش عراق درمورد حملات توپخانهای ایران به شهرهای بصره، مندلی، خانقین، خورمال، سیدصادق و شاندری.
172. حمله عناصر ضدانقلاب به پایگاه دیوالان در شمالغربی سردشت؛ شهادت ۲ پاسدار در محور سنندج ـ مریوان بهدست عوامل حزب رزگاری؛ انفجار یک خودروی تویوتا و یک دستگاه تانکر آبرسانی پایگاه اشترآباد براثر برخورد با مین.
173. تلاش عراق برای افزایش همکاری با گروههای کرد مخالف جمهوری اسلامی در مناطق کردنشین: کمک تسلیحاتی عراق به حزب دمکرات، تعیین جایزه برای دستگیری نیروهای ایرانی، اعتراض برخی از اعضای حزب دمکرات به فروش اسیران ایرانی به عراق، همکاری حزب دمکرات با اتحادیه میهنی کردستان عراق و رژیم عراق در روستاهای مرزی منطقه چومان.
174. گزارش عملکرد یک سال گذشته ستاد بازسازی و نوسازی استان سمنان در مناطق جنگی: مرمت و بازسازی ۳۱۵ واحد مسکونی؛ بازسازی واحدهای مسکونی آسیبدیده در روستای بیصریه علیا (۱۰ کیلومتری هویزه) بههمت ستاد بازسازی مناطق جنگی اراک.
175. حجتالاسلاموالمسلمین هاشمی رفسنجانی در دیدار با نیروهای یگان دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: «تشکیل واحد دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اندازه تشکیل خود سپاه در کل انقلاب مؤثر است. دریا جای بکر و حساسی است که حرکت نویی را میطلبد.»
176. روند رو به رشد روابط تجاری ایران با کشورهای عضو بازار مشترک اروپا و کانادا: صادرات بازار مشترک اروپا به ایران در سال گذشته میلادی تقریباً دو برابر شد؛ آلمانغربی بزرگترین طرف تجاری ایران.
177. وزیر کشور فرانسه ضمن نسبتدادن ناآرامیهای داخلی این کشور به جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران با استفاده از مصونیت دیپلماتیک اقدام به انتقال و توزیع جزوههای تحریککننده به زبان عربی در میان کارگران مهاجر عرب کرده و آنها را به ایجاد آشوب و بلوا و توسل به خشونت ترغیب کرده است.
178. انتخاب نماینده عراق به سمت معاون سیوهفتمین اجلاس وزیران بهداری کشورهای عضو سازمان بهداشت جهانی. نماینده ایران در این اجلاس در اعتراض به این تصمیم گفت: انتخاب نماینده کشوری که در جنگ از سلاحهای شیمیایی استفاده میکند، ناعادلانه است.
179. محورهای سخنان وزیر امور خارجه کویت در مصاحبه با روزنامه الانباء: اعدام متهمان به بمبگذاری در سفارتخانههای خارجی در کویت، حمایت آشکار از عراق و درخواست پایان جنگ ایران و عراق، انتقاد از مطبوعات امریکایی که شکست رژیم صدام در جنگ را پیشبینی میکنند.
180. وقوع کودتا در لیبی و سرکوب شدید آن ازسوی دولت معمر قذافی. در این کودتا تعدادی از محافظان رهبر لیبی کشته یا مجروح شدند. خبرگزاری آسوشیتدپرس: «معمر قذافی بار دیگر جان سالم به در برده است.» معمر قذافی این اقدام را به اخوانالمسلمین نسبت داد و حافظ اسد آن را محکوم کرد.