
روزشمار جلد 2-7- طبس تا سنندج
- تاریخ انتشار
- ۲۱ اردیبهشت ۱۳۵۹
- صاحب اثر
- مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس
برای مشاهده شرح روز بر روی دریافت فایل کلیک کنید
434 تداوم افشاگری و بررسیها در امریکا درمورد عوامل شکست این کشور در صحرای طبس؛ بروز احساسات ضدایرانی در امریکا.
435 طرح پنتاگون مبنیبر ایجاد یک واحد رزمی نظامی ۵۰ هزار نفری امریکایی در منطقه و جهان با مرکزیت مصر و پذیرش آن ازسوی کارتر.
436 ذکر طرح شون مکبراید دیپلمات ایرلندی، در تشکیل دادگاهی شبیه نورنبرگ برای محاکمه شاه مخلوع و افشای جنبههایی از ماجرای نامه تکذیبشده کارتر به امام خمینی و برملاشدن جزئیاتی از رقابت بنیصدر و قطبزاده در حل مسئله گروگانها در گزارش ساندی تایمز، مطابق مضمون این گزارش نوعی ناهماهنگی یا رقابت بین قطبزاده و بنیصدر وجود داشته که باعث شکست اقدام هر دو نفر گردیده است.
437 دو نمونه در باب تحریم اقتصادی ایران؛ قطبزاده وزیر امور خارجه: شاید بهتر باشد که اروپا هم این محاصره را اعمال کند تا یک بار و برای همیشه افسانه محاصره اقتصادی از اعتبار بیفتد. اعتراف صدای امریکا به ضعف این کشور در پیشبردن تحریم اقتصادی علیه ایران.
438 جزئیات بیشتر از گروه حملهکننده به سفارت ایران در لندن: نفر هفتم که رهبر گروه بوده ناپدید شده است؛ یکی از گروگانهای سفارت در مصاحبه با گاردین: کماندوهای انگلیسی میتوانستند تعداد بیشتری از تروریستها را دستگیر کنند، ولی آنها را کشتند.
439 تبلیغات عراق مبنیبر همدستی ایران و امریکا، تقلیدی ناشیانه از برخی گروههای مخالف داخلی.
440 تحرکات مسلحانه مهاجمان وابسته به عراق در منطقه کرمانشاه، قصرشیرین و اسلامآباد.
441 سنندج در آستانه تحرکات تعیینکننده و همچنان در ناآرامی؛ حکم بنیصدر به ابوشریف بهعنوان نماینده رئیسجمهوری در سنندج؛ ضرورت پاکسازی محور ورودی سنندج از دیواندره.
442 وضعیت ناآرام در پاوه؛ زنجیره ناآرامی در نوسود، مریوان، سقز و سردشت کموبیش و در بانه باشدت، تداوم دارد.
443 ناآرامی در آذربایجانغربی، ارومیه، تکاب و... ؛ صدور اعلامیه تهدیدآمیز لشکر۶۴ ارومیه.
444 حضور جبهه ملی و انجمن اسلامی کردهای مقیم مرکز در فضای تبلیغاتی مربوط به درگیریهای کردستان؛ ملاقات برخی اعضای سازمان پیشمرگان مسلمان کرد با امام خمینی.
445 درگیری منجر به تلفات نیروهای سپاه پاسداران در جیرفت و اعلام نظرهای متفاوت درباره آن.
446 دیدگاههای حزب جمهوری، حزب توده، کارگران سوسیالیست و نیز مدیریت سابق دانشگاه تهران درباره حوادث اخیر دانشگاه.
447 دو جنبه مکمل از برخوردهای حزب توده: دفاع از شوروی در خارج و انتقاد از مائوئیستها در داخل.
448 تشکیل میزگرد وحدت در دفتر روزنامه اطلاعات با هدف «جستجوی ریشههای تفرقه و تشتت» با دعوت از گروههای سیاسی؛ جنبش مسلمانان مبارز، حزب جمهوری اسلامی و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی با دلایلی متفاوت دعوت این روزنامه را رد کردند و میزگرد با حضور عبدالعلی بازرگان از نهضت آزادی، ناصر تکمیل همایون از حزب ملت ایران، مهدی عسکری از جنبش انقلابی مردم مسلمان ایران (جاما)، فرجالله میزانی (جوانشیر) از حزب توده، عباس داوری از سازمان مجاهدین خلق، فرخ نگهدار از سازمان چریکهای فدایی خلق، مسعود حجازی از جبهه ملی و محمد مبلغی اسلامی از دفتر هماهنگی رئیسجمهور با مردم تشکیل شد و هرکدام مطالبی ایراد کردند.
449 توضیحات بازرگان در گفتوگو با روزنامه کیهان درباره طرح مسئله حمایت از مسعود رجوی در انتخابات و دلایل آن.
450 گزارش روزنامه نامه مردم ارگان حزب توده از آمادگی اویسی برای تدارک یک کودتا در ایران؛ سرمقاله امروز ابوالحسن بنیصدر نشان میدهد که بحث وقوع کودتای احتمالی در محافل مختلف رواج دارد.
451 ضمیمه گزارش۳۹۳: گزارش بعدی رادیو لندن از نفر هفتم و ادعای عربگرایی در حمله به سفارت ایران.
452 ضمیمه گزارش۳۹۹: ذکر بعضی اعمال و رفتارهای گروههای درگیر در کردستان به روایت انجمن اسلامی کردهای مقیم مرکز.
453 ضمیمه گزارش۴۰۱: متن کامل نامه مدیریت سابق دانشگاه تهران حاوی گزارش لحظهبهلحظه از وقایع روز اول اردیبهشت دانشگاه تهران.